1401\11\04 23:08:01


طرز تهیه حمص پاپریکا؛ طعم جدید و متفاوت

حمص یکی از دیپ‌ها و پیش‌غذاهای پرطرفدار در خاورمیانه است که البته محبوبیت جهانی دارد

حمص یکی از دیپ‌ها و پیش‌غذاهای پرطرفدار در خاورمیانه است که البته محبوبیت جهانی دارد. در این مطلب از سری مطالب آموزش آشپزی تصویری دیجی‌کالا مگ قصد داریم طرز تهیه حمص پاپریکا را به شما آموزش دهیم. در این دستور پخت،‌ با اضافه کردن دو مواد اولیه جدید، طعم حمص را متفاوت‌تر کرده‌ایم.

مواد لازم

مواد مقدار
فلفل دلمه‌ای قرمز ۲ عدد
آب لیمو ترش بزرگ نصف عدد
سیر نصف یک بوته
نخود یک‌ونیم پیمانه
ارده یک‌چهارم پیمانه
روغن زیتون یک‌پنجم پیمانه
پاپریکای دودی یک قاشق چای‌خوری
نمک به مقدار لازم
فلفل سیاه به مقدار لازم

مناسب برای: ۳ نفر

زمان پخت: ۲۰ دقیقه

خرید مواد لازم از دیجی‌کالا

طرز تهیه حمص پاپریکا

    1. در ابتدا دو عدد فلفل دلمه‌ای قرمز را از وسط برش داده و داخل سینه فر بچینید. قسمت بالای نصف یک بوته سیر را هم برش بزنید و کمی روغن زیتون و مقداری فلفل سیاه و نمک بزنید و داخل فویل بپیچید. بوته سیر راهم کنار فلفل‌ها قرار دهید. روی فلفل‌ها هم کمی روغن زیتون بریزید و داخل فر با دمای ۲۰۰ درجه به مدت ۳۰ الی ۴۰ دقیقه قرار دهید تا فلفل‌ها گریل شده و سیر هم کاملا بپزد.
    2. یک‌ونیم پیمانه نخود را از یک شب قبل خیس کنید و برای ۲ الی ۳ ساعت داخل آب بپزید. زمانی که نخودها کامل پختند، مقداری آب داغ روی نخودها ریخته و پوست آن‌ها را جدا کنید. (آب داغ باعث می‌شود پوست نخودها خیلی راحت جدا شود).
    3. نخودهای پوست گرفته شده را داخل کاسه خرد کن بریزید. پوست فلفل‌های پخته شده را جدا کرده و فیله پاپریکا را به همراه سیر پخته شده به نخودها اضافه کنید. یک‌چهارم پیمانه ارده، یک قاشق چای‌خوری پاپریکای دودی، یک‌پنجم پیمانه روغن زیتون، مقداری فلفل سیاه و نمک و آب نصف لیمو ترش تازه را داخل خرد کن بریزید.
    4. تمام مواد را باهم مخلوط کنید تا کاملا یکدست شوند. می‌توانید کمی آب و یا آب نخود هم به آن اضافه کنید تا به غلظت دلخواه برسد. همچنین می‌توانید به دلخواه کمی زیره‌ی سبز هم به حمص خود اضافه کنید. حُمص را با روغن زیتون و پاپریکا سرو کنید و می‌توانید در کنار آن نان و انواع سبزیجات هم قرار دهید.

بازنشر از : digimag